Atelierul Spiridusilor Bijutieri

November 27, 2009  |  ateliere

Sarbatorile si mai ales cadourile primite si daruite, aduc pentru fiecare clipe placute de fericire si bucurie.
Copiii nostri frumosi si talentati, isi pot pune in valoare imaginatia si calitatile cu fiecare cadou iesit din mana lor.
Bijuteria, pentru a fi ridicata la nivel de arta, are nevoie de suflet, imaginatie, daruire si atentie la detalii, cumul de atribute pe care echipa designer-ului David Sandu si-a propus sa le descopere si dezvolte in micii spiridusi ucenici.
Prima initiativa, preambulul “scolii bijutierilor” deruleaza in Fabrica Spiridusilor o serie de sesiuni din cadrul atelierului de introducere in imaginarea si manufacturarea bijuteriilor, a obiectelor decorative si chiar a obiectelor tridimensionale care nu trebuie sa aiba  neaparat o destinatie practica.

Cei mici sunt indrumati si motivati pentru a avea curajul sa-si manifeste creativitatea si spontaneitatea in contactul cu tehnicile traditionale din bijuterie.
Atelierele sunt dezvoltate in mai multe formate functie de varsta “Spiridusilor” si va contine zilnic teme si idei diferite care pot fi puse in practica in timpul acordat fiecarui atelier.

Sunt cinci zile de mici cursuri care au ca tema generala relationarea cu o tehnica foarte speciala si cu care copiii se intilnesc foarte rar – modelarea metalului.
Temele atelierelor de modelare a metalului vor fi legate de obiecte decorative pentru Craciun – ornamente de brad si bijuterii pe care micutii sa le faca si sa le ofere mamelor. Braduti, stele, virfuri de brad, felicitari tridimensionale, forme zoomorfe, cercei si pandantive pentru fete si mame.

Va puteti programa la acest atelier in zilele de 5,7,9,11 si 13 Decembrie la orele 17:00, 18:00 si 19:00.
Durata unui atelier este de 45 minute.
Costul unui atelier este de 4 Spiridoni si include diverse materiale precum si metale comune si argint, pietre semipretioase.

Rezerva acum!Leave a Reply