Cum a fost la Fabrica Spiridusilor?

December 7, 2009  |  impresii

Am fost astăzi şi am trăit, alături de fetiţa noastră, o experienţă cu adevărat magică.

Încă din parcarea hotelului intri în atmosfera sărbătorilor. Se aud colinde, hotelul este împodobit şi luminat, un trenuleţ se plimbă pe şine chiar în stânga intrării.

Au urmat apoi lecţiile de prim ajutor unde a trebuit să simt un fior rece pe spate când mi-am văzut prinţesa făcând respiraţie gură la gură unui manechin. Oricum încă un mare bravo şi pentru această idee şi pentru oamenii de acolo, aflaţi la alt gen de “datorie” de dimineaţă, dar extrem de amabili şi de doritori să ajute copiii chiar dacă era trecut de opt seara.

Vreau să felicit Hotelul Caro pentru găzduirea Fabricii Spiriduşilor, un eveniment inedit şi inspirat, organizat în jurul sărbătorii de Crăciun.

Citeste intreaga experienta pe Lumea Mare

Am apreciat efortul dumneavoastra si am considerat (chiar i-am si transmis-o baietelului meu) ca este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la Mos Nicolae (de jucarii se bucura o clipa, doua, trei…., le uita, dar ce i-ati invatat dumneavoastra la ateliere sunt acumulari spirituale care raman adanc inradacinate in interioritatea lor). Nu voi uita niciodata ochisorii avizi si plini de bucuria lucrului inedit, copilul meu vazand “roata olarului” si elicopterul Smurd. Pentru aceste clipe de fascinatie…va multumesc dumneavoastra, organizatorilor!

Ana, o mama fericita


1 Comment


Leave a Reply