Ce s-a spus despre Fabrica Spiridusilor?

December 8, 2009  |  impresii

Locatia e draguta, conceptul la fel. Poti manca turta dulce si gasiti si vin fiert la tonete. Atelierele sunt multe si diverse si copiii sunt incantati. Alex a fost azi la atelierul pentru confectionare jucarii de plus. A facut o pisicuta draguta pe care a pictat-o in continuare si acasa. Miercuri mergem la atelierul pentru brutarie.

Citeste pe forumul Despre Copii

Azi am fost cu puiutii la Fabrica Spiridusilor si Robert a fost la atelierul Kinder unde a facut un om de zapada, am mai vizitat Atelierul de Martipan unde am facut un tortulet si niste fursecuri iar apoi am avut ocazia sa ne urcam pe motocicleta de politie si sa vedem cum arata interiorul unei ambulante.A fost o zi tare frumoasa si dorim ca saptamana viitoare sa mergem din nou ca sa putem trece si pe la celelalte ateliere ale spiridusilor.

Citeste pe forumul Parinti.com

Foarte bine pregatit si o strategie dementiala…felicitari si cu siguranta voi recomanda tuturor mamicilor acest loc ca fiind paradisul copiilor de unde cu siguranta vor ramane cu multe amintiri placute…felicitari organizatorilor…sunteti dementiali

Iulia, o mama fericita

Pentru cei care sunt astăzi copii – și au norocul să locuiască într-un oraș mare, zăpada cade mai rar și cu zgârcenie. Există, în schimb, tot felul de compensații: patinoar, târguri, spectacole și chiar o fabrică a spiridușilor. Ideea le aparține celor de la Hotelul Caro care au organizat anul acesta prima ediție. O parte din spațiul hotelului a devenit, pentru aproximativ 2 săptămâni, un teritoriu autonom al spiridușilor, cu monedă locală (”spiridon”), ateliere pentru micii brutari, pictori, olari, pentru confecționarea jucăriilor din pluș, lecții de educație rutieră sau de prim ajutor.

Citeste mai mult pe Calatorii ImaginareLeave a Reply