Hotel Caro- in Nordul Capitalei

Hotel Caro se află la aproximativ 15 minute de centrul Bucureştiului, fiind situat în partea de Nord a Capitalei pe Bulevardul Barbu Văcărescu, în apropierea cartierelor rezidentiale Floreasca, Dorobanţi şi Pipera.

Pentru a ajunge la noi si a te bucura impreuna cu copilul tau de magia Fabricii Spiridusilor, poti vedea pe harta din partea dreapta unde suntem situati. Daca vii cu masina sau cu metroul, poti ajunge folosind indrumarile de mai jos.

Poti folosi formularul de contact pentru a comunica cu echipa Fabricii Spiridusilor. Daca ai intrebari, nelamuriri sau propuneri vom fi foarte bucurosi sa-ti raspundem.


Formular de Contact

Campuri obligatorii*.

Informatii personale
Mesajul tau
Confirmare

Hotel Caro Bucuresti

Cum ajungi cu masina

De la Piata Unirii puteti merge pe Bd. I.C. Bratianu pana la Universitate, pe Bd. Magheru pana la Piata Romana, virati dreapta pe Bd. Dacia si apoi stanga pe Calea Dorobantilor. La intersectia cu Bd. Iancu de Hunedoara virati dreapta si apoi stanga pe Calea Floreasca. Mergeti inainte pana la intersectia cu Bd. Mircea Eliade unde veti vira stanga pe Ceaikowski. In capatul strazii veti vira stanga pe Bd. Barbu Vacarescu aproape de McDonalds. Mergeti inainte inca 1km si ajungeti la podul peste Lacul Tei.

Hotel Caro se afla la numarul 164A, complexul de caramida rosie. Intrarea in parcare se face printr-un sistem automat de acces. Va rugam sa luati un tichet de la bariera si sa folositi unul din cele peste 200 locuri de parcare pe care le oferim oaspetilor nostri.

Cum ajungi cu metroul

Cea mai apropiata statie de metrou de Hotel Caro este Aurel Vlaicu, aflata pe linia M2. De la Piata Unirii aveti de parcurs 5 statii.
De la statia de metrou Aurel Vlaicu puteti merge cu tramvaiul numarul 5 inca o statie pana la Hotel Caro, in directia Stefan cel Mare (statia Fabrica de Glucoza). Deasemenea puteti merge pe jos timp de 5 minute, pe Calea Floreasca, stanga pe Fabrica de Glucoza si apoi dreapta pe Bd. Barbu Vacarescu.
Hotel Caro este complexul de cladiri din caramida rosie, aflat la numarul 164A.